top of page

Freelance

Content Creator

Ik ben Iris van Seben.
Ik drink mijn koffie zwart, woon in Amsterdam en doe wat ik het allerliefst doe; het maken, publiceren en promoten van betekenisvolle inhoud voor verschillende merken, bedrijven en diensten waar ik in geloof.

Natuurlijk weten we dat het noodzaak is om content in te zetten, maar wat wil de klant zien? Wat zoekt de klant? Hoe kun je deze klanten het beste bereiken?
In 2007 kwam marketinggoeroe Tom Foremski met de slogan

'Every company is a media company' en die vat de tijdgeest goed samen.

Vroeger, toen iedereen dolfijnentrainster wilde worden, wilde ik graag mijn eigen tijdschrift ontwikkelen. Later, toen online in opkomst was, wist ik dat ik betekenisvolle on- en offline media wilde creëren.
Tijdens mijn studie ging ik als Dance4life reporter naar Oeganda, schreef ik voor de CosmoGIRL!, deed ik onderzoek en verslag voor Culture Capital of 2018, beheerde ik verschillende social mediakanalen, presenteerde ik voor een YouTube-kanaal en fotografeerde ik voor verschillende horeca gelegenheden en feestjes.
Ik startte een blog www.littlegreenbook.nl, ik vergat bijna dat ik ook nog een studie moest afronden en ik besloot dat als ik mijn studie had afgerond mijn dromen verder zou gaan verwezenlijken..

En zo geschiedde... 

'' Content is king, but distribution is queen. And she wears the pants.” ~ Jonathan Perelman, Buzzfeed


Dit zeggen anderen over mij

Jolien Huizinga, Marketing content manager

"Ik heb mijn samenwerking met Iris als zeer prettig ervaren. Ze is creatief en komt met frisse en gestructureerde ideeën. Opent vaak het dialoog, toont initiatief en is een echte teamplayer. Sterk in content en een topper op gebied van social media strategieën."

ferry.jpeg

Ferry Jainathsingh, Online martketeer

"Iris is een echte aanpakker en een expert op gebied van haar vak. Haar werk en de verschillende succesvolle projecten waar ze aan heeft meegewerkt bewijzen dit. Ze weet op de juiste manier de boodschap van de klant over te brengen op de doelgroep, waarbij goed wordt gekeken naar de positionering en merkidentiteit. Neem een kijk in haar portfolio en overtuig jezelf.:

laurens.jpeg

Laurens Trimpe, Service design consultant & trainer

"Iris is een plezier om mee samen te werken; creatief, doortastend en boordevol humor en enthousiasme. Een teammate die zowel collega's als klanten op een positieve manier in beweging brengt!"

bottom of page